logo

PÅ jakt etter jobb?

BransjeOpplysningen.no er en del av selskapet MediaLink AS, så er en voksende tilbyder av markedsføring, spesielt knyttet til Internett. Vi tilbyr tjenster som webdesign, grafisk design, konsulenttjenester for å hjelpe bedrifter å målrette sin markedsføring, slik at de får mest igjen for pengene.

Vi har som mål å bli ledende i bransjen er av den grunn på jakt etter dyktige medarbeidere. Ønsker du å inngå i et fremgangsrikt team, med muligheter til å utvikle deg både personlig og lønnsmessig, så har du kommet riktig.

 

 • Salgskonsulenter

  Vi trenger flere dyktige selgere. Jobben vil bestå i telefonsalg og oppsøkende salgsvirksomhet, til nye og allerede eksisterende kunder. Dersom du ikke har erfaring fra salg tidligere, men tror at dette kan være noe for deg - ikke nøl med å ta kontakt. Vi vil i tilfelle gi nødvendig opplæring.

 • Kontormedarbeider

  Vi søker en blid og utandvendt kontormedarbeider til oppgaver ved vårt kundesenter. Arbeidet vil bestå av en sentralbordtjenester, brevskriving og små regnskapsføringer. Noe datakunnskap er å foretrekke.

 • Webdesigner

  Vi er på jakt etter en webdesigner som liker å jobbe i team og være nytenkende. Du kan gjerne nyutdannet, men flytende i HTML og CSS. Vi ønsker en person som har et godt øye for design og brukervennlighet, og som behersker Photoshop, Illustrator og lignende verktøy.

Ta kontakt

 

 • Vi har samlet landet

  Hos oss finnes alle norske selskaper som er registrert Brønnøysundregisteret. Vi sørger for å jevnlig oppdatere vår database, slik at du alltid finner det siste om alle selskaper i Norge.

 • Vi har søkeverktøyene du trenger

  Er du en privatperson på jakt etter varer, tjenester, eller informasjoner, eller driver et selskap på jakt etter nye kunder - er BransjeOpplysningen.no har løsningen for deg!

 • Vi gir deg optimal synlighet

  BransjeOpplysningen.no tilbyr en rekke løsninger for bedrifter som ønsker bedre synlighet på nett. Våre løsninger kan skreddersys dine behov, det være seg helsides annonser eller oppføringer knyttet til enkle søkeord som er beskrivende for bedriftens virksomhet, eller å oppnå høyere "listings" på Google-søk.