logo

VÅRE TJENESTER

Søkeverktøy for alle

Er du en privatperson på jakt etter varer og tjenester, eller en næringsdrivende på jakt etter nye kunder - da har BransjeOpplysningen.no løsningen for deg!

Hele LANDET samlet

Hos oss finnes alle norske selskaper som er registrert Brønnøysundregisteret. Vi sørger for å jevnlig oppdatere vår database, slik at du alltid finner det siste om alle selskaper i Norge.


Mer synlighet - også på Google

BransjeOpplysningen.no tilbyr en rekke løsninger for bedrifter som ønsker bedre synlighet på nett. Våre løsninger kan skreddersys dine behov, det være seg helsides annonser eller oppføringer knyttet til enkle søkeord som er beskrivende for bedriftens virksomhet, eller å oppnå høyere "listings" på Google-søk.

Vi sørger også for å hjelpe våre kunder med å søkemotoroptimalisere deres selskaper. Dette handler om å overbevise søkemotorene om at dine nettsider er de mest relevante når brukere søker etter informasjon om konkrete emner. Vi har kompetansen som gir våre kunder fortrinn på de store søkemotorene.

Vi jobber hele tiden med å utvikle vår søketjeneste for å gi deg så presise søk som mulig.

Annonsere hos oss?

Om oss

Vårt mål er å bli markedets beste på bransjesøk

BransjeOpplysningen.no er en søketjeneste på Internett som eies og driftes av selskapet MediaLink AS.

BransjeOpplysningen.no tilbyr målrettet markedsføring der bransjer og beliggenhet gir brukeren en enkel og rask måte å navigere seg frem til selskaper de jakter på.

Vi har som mål å bli ledende i bransjen ved aktiv markedsføring, tilfredstillende kundebehandling, kontinuerlige oppdateringer, utbedringer av vår søketjeneste i kombinasjon med en velutviklet design.

Internett blir torget for morgendagens globale landsby.

Bill Gates

We're still in the first minutes of the first day of the Internet revolution.

Scott Cook

Bibliotekene er stort sett stengt, mens Internett er åpent hele døgnet.

Jon Bing